REHABILITACIÓ DE CANONADES SENSE OBRA

Sense alterar el teu dia a dia, ni el de la teva Comunitat, Edifici o Empresa
Ecològic i respectuós amb el medi ambient
Canonades com noves sense obres
Treballs Ràpids i Eficients
El mateix dia poden tornar a utilitzar-les
Materials d’alta qualitat

Què és la Rehabilitació de canonades sense obra «RSO»?

RSO és la tecnologia més usada en la resta d’Europa ia Munar Fullana treballem, des de fa més de 20 anys, amb sistemes de rehabilitació de canonades sense obres. Aquests sistemes es vénen aplicant tant per a reparacions puntuals en les canonades com per rehabilitar per complet; per a les que comptem amb un gran equip humà, especialistes en la inspecció i rehabilitació de canonades mitjançant instruments d’avantguarda, robòtica i material avançat sense necessitat d’obres.

        Unim Ecologia i Economia

Utilitzem les tècniques més modernes

SISTEMA SPRAYFORM

Sistema de projecció amb polímer plàstic ideal per baixants. Fins a 10 pisos en un sol dia!

MANGA CONTÍNUA

Per trams horitzontals, sense juntes. Vam aconseguir una perfecta estanquitat sense fer rasa.

SISTEMA PACKERS

Reparación de roturas puntuales de tuberías sin hacer obra, sin tener que rehabilitar por completo.

INSPECCIÓ CAMBRA

Inspeccionem i localitzem trencaments, embussos, arquetes ocultes. Es lliuren els vídeos de la inspecció realitzada.

LOCALITZACIÓ FUITES

Amb geófono i / o gas traçador, localitzem i marquem la fugida de la xarxa, ja sigui de subministrament, piscina, contra incendis, etc

SprayForm

SprayForm® by relining Group és un sistema de rehabilitació de canonades net que no necessita realitzar obres. Aquesta rehabilitació consisteix en el revestiment interior de la canonada, aprofitant la mateixa com a encofrat perdut, mitjançant la projecció d’un polímer plàstic. El resultat és una canonada nova, totalment contínua i 100% estanca. Es tracta d’un sistema econòmic que evita el sobrecost de la retirada de residus.

Màniga Contínua

Aquesta rehabilitació consisteix en el encamisat interior amb màniga contínua CIPP, que entre les seves altres propietats importants millora el funcionament de la canonada, disminuint la rugositat del formigó amb una capa de feltre teixit de polièster impregnada de resina epòxica que forma una resistència anul·lar i estanquitat segura que equival a la d’una canonada nova. Es tracta d’un sistema econòmic que evita el sobrecost de la retirada de residus.

Sistema Packers

El sistema packers és un sistema de reparació de trencaments puntuals de canonades sense fer obra, és a dir, podem reparar qualsevol trencament o junta d’una canonada sense haver de rehabilitar la canonada completa. Aquest sistema és la millor opció quan la canonada està en bon estat però ha tingut un trencament puntual, com poden ser per trencaments d’arrels, una perforació accidental, etc …

Inspecció amb Càmera

Disposem de diferents tipus de càmeres d’inspecció de canonades que poden treballar en canonades amb diàmetres compresos des dels 3,5 cm, amb una autonomia que pot arribar als 150 metres lineals d’inspecció, incloent la possibilitat de filmació en vertical. Mitjançant la inspecció de canonades amb càmera de TV podem detectar en les canonades diferents patologies, entre les quals destaquen fissures i esquerdes, trencaments, obturacions parcials i totals, juntes obertes i incrustacions superficials. Així mateix podem analitzar el nivell de degradació de la canonada i valorar el mètode adequat per a la seva rehabilitació.

Localización Fuites

Utilitzem les tècniques més modernes per localitzar-les en tot tipus de canonades o superfícies. Disposem de diversos equips basats en diferent tecnologia per utilitzar el més adequat en cada cas.

Geòfons: consisteix en un equip de micròfon per contacte, amb un amplificador de senyal i filtres digitals.

Gas traçador: Es obturen les canonades a inspeccionar amb unes pilotes especials, i s’omplen a pressió amb un gas no inflamable de molt baixa viscositat. Aquest gas sortirà a la superfície per la fugida, la qual cosa permetrà que sigui detectat amb un sensor especialment calibrat.

Gràcies als nostres sistemes de detecció, es poden aconseguir estalvis importants per fuites d’aigua a causa d’avaries abans il·localitzables.

Projectes Realitzats

Com funcionem?

01

Contacte

L’assessorem en tot moment sense cap compromís quina és la millor solució.

02

Proposta

En menys de 24 hores el nostre equip comercial li remetrà una oferta.

03

Execució

Coordinació d’agendes per a la prestació de el servei sol·licitat.

Més de 20 anys d’Experiència ens avalen.

Comptem amb un gran equip humà en solucions tecnològiques amb gran experiència i alt grau de professionalitat.

Un gran equip
Excel·lents solucions

El nostre principal valor és l’experiència i el compromís. El nostre objectiu i major èxit és la satisfacció dels nostres clients.

Implicats a el màxim amb el medi ambient.

A l’hora de rehabilitar o reparar una canonada de sanejament, evitar una obertura de rasa resulta essencial per reduir en tot el possible l’impacte mediambiental i no totes les empreses tenen la capacitat ni els mitjans per dur a terme aquest tipus de treballs.

Les excavacions provoquen una despesa energètica desorbitat causa de la maquinària utilitzada i els residus generats, a més del temps necessari per efectuar el treball i, a més, s’emeten fums tòxics a l’atmosfera. Tot això s’evita amb els sistemes que fem servir per a la localització i rehabilitació, molt més respectuoses amb el medi ambient i més eficàcia per aconseguir l’objectiu final que no és altre que reparar la canonada avariada.

Però no només s’aconsegueix un acord sostenible quan s’eviten les rases, sinó també altres avantatges molt importants com la seguretat dels treballadors, minimitzar a l’màxim les molèsties als ciutadans i aconseguir arranjaments més precisos i duradors en el temps.

Canonades situades en àrees ambientals o històriques

No sempre les canonades de sanejament estan situades en zones residencials o en pobles o ciutats. També se situen en zones allunyades dels municipis o de gran interès mediambiental. També és de gran importància la rehabilitació de canonades en zones catalogades com històriques (Casc Antic, Santa Caterina, La Llotja, És Llonquet), en què tramitar permisos d’obra, o simplement aconseguir rajoles refractàries antigues és gairebé una missió impossible

En Munar Fullana s’han fet diverses reparacions en aquest tipus de canonades i el nostre enfocament no només es dirigeix ​​a reparar la canonada en qüestió, sinó també a preservar el medi en el qual es troba situada, per aquest motiu els nostres esforços se centrin en efectuar els treballs en el menor temps possible, sense fums i respectant a l’màxim la zona.

Per això, la utilització dels sistemes de RSO que utilitzem en Munar Fullana, és una garantia per al medi ambient a l’hora de la rehabilitació de canonades, ja que és una tècnica dissenyada per fer la feina d’una manera ràpida i amb multitud de beneficis, inclosos els ecològics, cosa que no poden garantir els mètodes tradicionals.

Claus per aconseguir preservar el medi ambient

En la rehabilitació de canonades sense rasa la principal clau és el temps. El fet de reparar en un dia (si és possible) o en pocs dies, ja suposa un important estalvi de recursos i menys danys per al nostre planeta. Amb tècniques tradicionals, les obres es podien perllongar setmanes o fins i tot mesos, ocasionant nombroses molèsties i una contaminació totalment innecessària. No obstant això, amb les noves tecnologies, els treballs tendeixen a reduir-se tot el possible, d’aquesta manera tots guanyen: els usuaris, els treballadors de l’empresa encarregada de reparar la canonada i per descomptat el nostre planeta.

La generalització d’aquestes tècniques hauria de ser el camí del nostre sector per dur a terme treballs cada vegada més sofisticats i ecològics. En Munar Fullana, des dels nostres inicis en la rehabilitació, sempre ens hem pres molt seriosament el medi ambient i les investigacions en millorar i perfeccionar les nostres tècniques s’enfoquen en aquest sentit.

Contacta’ns. T’ajudem.

Pots utilitzar el següent formulari per resoldre els teus dubtes o sol·licitar un pressupost adaptat a les teves necessitats.

Nom *
Fill out this field
E-mail *
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
Telèfon *
Fill out this field
On ens has conegut?
Select an option
El teu missatge
Fill out this field
You need to agree with the terms to proceed

Direcció

Carrer Can Valero, 8C
07011 Palma, Illes Balears
ESPAÑA

Com arribar?

Contacte telefònic

+34 971 75 35 55

Horari d’atenció 24H

Contacta’ns! Demana pressupost sense compromís

Segueix-nos a les xarxes

Menú